Την πιο ενδιαφέρουσα χρονιά της έχει η σειρά smartphone Galaxy A της Samsung όπου μετά και τη σημερινή παρουσίαση του Samsung Galaxy A80, απαρτίζεται από 8 μοντέλα.

Το Galaxy A80 διαθέτει μάλιστα για πρώτη φορά σε smartphone της Samsung μια περιστρεφόμενη κάμερα, η οποία εγγυάται αψεγάδιαστο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τους ίδιους φακούς σε οποιαδήποτε περίσταση, ακόμα και σε λήψεις selfies.

Διάβασε επίσης: Πιο ασφαλής πλέον η κατάργηση USB συσκευών στα Windows 10.

Η Super AMOLED οθόνη των 6.7 ιντσών ξεχωρίζει για τα πολύ μικρά περιθώρια που φέρει ενώ η αναπαραγωγή περιεχομένου γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας Dolby Atmos.

«Η νέα σειρά Galaxy A ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία, καινοτομίες αιχμής και προηγμένες λειτουργίες, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη γενιά να κάνει όσα δεν μπορούν οι άλλες».

δήλωσε ο Mark Notton, Director of Product Portfolio, Samsung Electronics Europe.

«Η κατηγορία αυτή επαναπροσδιορίζεται από μια νέα γενιά που αποζητά το καλύτερο, για να εκπληρώσει τις ανάγκες της. Στη Samsung είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αυτό, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά συσκευών που αποτελούν μοναδική επιλογή σε ό,τι αφορά την οθόνη, την κάμερα και τις επιδόσεις».