Η Samsung αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές έξυπνων ρολογιών στον κόσμο, και όπως φαίνεται θέλει να αφήσει το στίγμα της στην κατηγορία με βάση την παρουσία της στην μεγαλύτερη έκθεση ωρολογοποιίας, την Baselworld 2017.

Αν και δε συνηθίζεται εταιρείες τεχνολογίας να έχουν παρουσία σε μια τόσο κλασσική έκθεση ωρολογοποιίας, εντούτοις οι εποχές έχουν αλλάξει όμως η Samsung συμμετέχει με εντυπωσιακές προτάσεις που συνδυάζουν το παλιό με το νέο. Όπως είναι φανερό και από τη φωτογραφία, αν και σε πρωτότυπο στάδιο, τα ρολόγια της Samsung είναι εμπνευσμένα από την τέχνη της ωρολογοποιίας, έχοντας στοιχεία που συναντάμε σε κλασσικά ρολόγια, αλλά με τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα του Android Wear.

Ένα από τα ρολόγια της Samsung που τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα, είναι μια διαφορετική εκδοχή του Gear S3 το οποίο φαίνεται να περιλαμβάνει δύο watch faces αλλά και μια πυξίδα. Δυστυχώς η κορεατική εταιρεία δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες, χωρίς να δεσμεύεται για το αν τελικά θα προχωρήσει στην κυκλοφορία των συγκεκριμένων έξυπνων ρολογιών.