Μετά τα πολύ σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης της μπαταρίας και που σε πολλές περιπτώσεις οδήγησαν σε μικροεκρήξεις και τελικώς στην οριστική απόσυρση της συσκευής, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία φέρεται να επανακυκλοφορεί μια ανανεωμένη έκδοση του Samsung Galaxy Note 7 Fandom, αν και σε περιορισμένο κοινό.

Με βάση τις πληροφορίες της Wall Street Journal, η Samsung θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα το μοντέλο Galaxy Note 7 Fandom Edition και αρχικά μόνο στην Νότιο Κορέα. Το μοντέλο αυτό θα έχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων και της μπαταρίας για την αποφυγή οποιασδήποτε δυσάρεστης κατάστασης. Οι πληροφορίες της WSJ αναφέρουν ακόμα ότι η Samsung θα διαθέσει συνολικά 400.000 συσκευές και στους τρεις μεγαλύτερους παρόχους της χώρας, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό θα διατεθεί εκτός Κορέας στο μέλλον, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη κυκλοφορία.

Η κίνηση αυτή της Samsung θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 8, με τις τελευταίες πληροφορίες να μεταφέρουν την παρουσίαση είτε προς το τέλος Αυγούστου είτε μέσα στο Σεπτέμβριο.