Μπορεί η Samsung Bixby, η ψηφιακή βοηθός της εταιρείας που έχει ενσωματωθεί στο Samsung Galaxy S8, να μην έχει συναντήσει την επιτυχία που περίμεναν πολλοί, όμως αυτό δε σημαίνει ότι τα σχέδια της κορεατική εταιρείας περιορίζονται στα smartphones.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal, η Samsung ετοιμάζει πυρετωδώς τη δική της πρόταση στα έξυπνα ηχεία-βοηθούς, όπου αυτή τη φορά θα υπάρχει ενσωμάτωση της Bixby. Παρόμοια πρόταση της Amazon με τη ψηφιακή βοηθό Alexa έχει συναντήσει τεράστια επιτυχία ενώ και η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το Homepod, τη δική της λύση μέσα στη χρονιά. Ακόμα η Google έχει παρουσία σε λίγες αγορές με το Google Home το οποίο βασίζεται στο Google Assistant.

Διάβασε επίσης: Ο διασημότερος gamer στον κόσμο παντρεύτηκε και έχασε την 1η θέση.

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες της WSJ, αυτές αναφέρουν ότι η πρόταση της Samsung θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της Bixby, κάτι που δεν κάνει αυτή τη στιγμή η υλοποίηση στο Samsung Galaxy S8, ενώ μελοντικά θα επεκταθεί και σε άλλες προτάσεις της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου και άσπρων συσκευών.