Ένα ασυνήθιστο gadget θα κυκλοφορήσει η Sony του χρόνου, το Reon Pocket, αρχικά στην Ιαπωνική αγορά, ένα gadget το οποίο είναι στην ουσία ένα «φορετό» κλιματιστικό.

Η ονομασία του είναι Reon Pocket και αποτελεί ένα από τα προιόντα που ξεχώρισαν στο πρόσφατο πρόγραμμα νεοφυών επιχειρήσεων που χρηματοδοτεί η ίδια η Sony, κάτι που ισχύει και σ’ αυτή την περίπτωση.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Τι είναι το 5G και πότε αναμένεται στην Ελλάδα;

Το Reon Pocket όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, θα κοστίζει $130 και θα διατίθεται μαζί με ένα πουκάμισο, στην πίσω επιφάνεια του οποίου -και κοντά στον λαιμό- θα υπάρχει ειδική θήκη για την τοποθέτησή του. Στη συνέχεια μέσω smartphone, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει αν θέλει δροσιά ή ζέστη, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον, έτσι ώστε το Reon Pocket να πιάσει δουλειά.

Η αυτονομία του υπολογίζεται στα 90 λεπτά όμως η φόρτισή του διαρκεί παραπάνω, περίπου στις 2 ώρες. Παράλληλα ο χρήστης μπορεί να ορίσει και τη θερμοκρασία που επιθυμεί, και πάλι μέσω της εφαρμογής.

Σύμφωνα και με το βίντεο, η Sony στοχεύει αρχικά τους επιχειρηματίες οι οποίοι «ασφυκτυούν» μέσα στα κοστούμια τους τις θερμές ημέρες, θέλοντας να τους δώσει μια αξιόπιστη και πολύτιμη λύση.