Με συνεργάτη για το εσωτερικό τη MediaTek, η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα στην Κίνα, τα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A, δύο από τις οικονομικότερες προτάσεις της κινεζικής εταιρείας.

Το Redmi 6 έρχεται με οθόνη τεχνολογίας IPS και με διαστάσεις 5,45 ιντσών, με τη Xiaomi να επιλέγει και σ’ αυτό το μοντέο την αναλογία διαστάσεων 18:9. Με μεταλλική κατασκευή, το Redmi 6 ενσωματώνει το MediaTek Helio P22 Chipset με 8πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Κατά την πάγια τακτική της, η Xiaomi κυκλοφορεί και μια δεύτερη έκδοση με 4GB μνήμη και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο. Δύο κάμερες ξεχωρίζουν στο πίσω μέρος με ανάλυση 12 και 5MP ενώ αντίστοιχα 5MP ανάλυση διαθέτει ο τρίτος αισθητήρας για selfies.

Διάβασε επίσης: Η σειρά J 2018 της Samsung αποκαλύφθηκε

Η πιο οικονομική πρόταση από τις δύο είναι το Redmi 6A με ίδιων διαστάσεων οθόνη, όμως σημαντική αλλαγή στο εσωτερικό το οποίο εξπλίζει η Xiaomi με το A22 chipset της MediaTek με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει μια κάμερα 16MP ενώ στο εμπρόσθιο μια δεύτερη των 5MP.

Και οι δύο συσκευές κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα στην Κίνα με τιμή περίπου στα $95 για το Redmi 6A και τα $125 για την απλή έκδοση του Redmi 6.