Η nubia που αποτελεί sub-brand της ZTE, ανακοίνωσε το δικό της gaming smartphone, το Red Magic Mars.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, το νέο gaming smartphone της nubia ξεχωρίζει φυσικά για τις επιδόσεις τους, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm. Για τις περιπτώσεις του εντατικού gaming όπου η συσκευή θα φτάνει στα όρια της, η nubia έχει προνοήσει ενσωματώνοντας το ICE, ένα σύστημα ψύξης με διπλό heatpipe προκειμένου να κρατά τις θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, συναντάμε 6GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα κυκλοφορήσει και μια δεύτερη έκδοση με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο αλλά και 8GB μνήμης. Για την αυτονομία υπεύθυνη είναι μια μπαταρία με χωρητικότητα 3800mAh. Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8MP ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 16MP με διάφραγμα f/1.8.

Στα χαρακτηριστικά που προορίζονται για το gaming, περιλαμβάνονται δύο περιοχές αφής στις δύο άκρες της συσκευής που λειτουργούν ως shoulder buttons με μηχανισμό δόνησης προσφέροντας απτική ανάδραση 4D Shock.

Αρχικά το Red Magic Mars θα κυκλοφορήσει στην Κίνα με τιμή περίπου €350 ενώ περιμένουμε να το δούμε στις αρχές του επόμενου χρόνου και στην Ευρώπη.