Επίσημο έγινε σήμερα το Razer Phone, της εταιρείας την οποία γνωρίζουμε από την ενασχόλησή της με περιφερειακά που απευθύνονται σε hardcore gamers.

Το Razer Phone όπως είναι η επίσημη ονομασία του, βασίζεται στο Nextbit smartphone που εξαγόρασε η Razer στις αρχές του χρόνου με έντονες γωνίες και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλάγια όπως έχουμε δει και σε smartphones της Sony. Η κατασκευή του κυριαρχείται από τη χρήση επεξεργασμένου αλουμινίου CNC ενώ τα μεγάλα περιθώρια που βλέπουμε πάνω και κάτω από την οθόνη των 5,7 ιντσών (ανάλυση 2560 x 144) βρίσκονται εκεί για την παρουσία στερεοφωνικών ηχείων αλλά και για να μπορεί ο χρήστης να κρατάει πολύ πιο άνετα τη συσκευή καθώς παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Razer Phone είναι η ευρεία χρωματική γκάμα που υποστηρίζει αλλά και ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz που είναι διπλάσιος από αυτόν που υποστηρίζουν σχεδόν τα περισσότερα smartphones. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 835 με 8GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει ακόμα μπαταρία 4.000mAh και τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

Η τιμή του έχει οριστεί στα $699 αρχικά για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών όταν και θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. Η περαιτέρω παρουσία της συσκευής και σε άλλες ηπείρους θα οριστικοποιηθεί μέσα στο χρόνο.