Η Razer, ειδικός στην ανάπτυξη υλικού για παιχνίδια, παρουσιάζει το Kraken Forged Edition, ένα νέο μοντέλο ακουστικών υψηλής ποιότητας. Η Razer επενδύει σε υψηλής ποιότητας υλικά και την πολυτέλεια της συναρμολόγησης στο χέρι.

Οι κάψες και το στήριγμα κεφαλής αποτελούνται από υψηλής ποιότητας μηχανοποίητο αλουμίνιο. Τα μαξιλαράκια έχουν επενδυθεί με μαλακή δερματίνη. Το στήριγμα κεφαλής είναι ρυθμιζόμενο και οι κάψες διπλώνουν, εξοικονομώντας χώρο.

Οι κάψες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αγκαλιάζουν όσο το δυνατόν πιο ερμητικά το αυτί. Έτσι, απορροφούν τους θορύβους και συνεργάζονται άριστα με τους ακουστικούς θαλάμους και τους μαγνήτες νεοδυμίου 40 mm των οδηγών για την αναπαραγωγή του ήχου.

Το Razer Kraken Forged Edition λειτουργεί ως απλό μοντέλο ακουστικών ή σετ ακουστικών-μικροφώνου. Αυτό επιτρέπεται χάρη στο σύστημα καλωδίων με δυνατότητα αντικατάστασης. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο στο ένα από τα καλώδια είναι πανκατευθυντικό.

Και τα δύο καλώδια διαθέτουν βύσμα ήχου 3,5 mm. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία ως σετ ακουστικών-μικροφώνου υποστηρίζεται μόνο από συσκευές με συνδυαστική υποδοχή ακουστικών και μικροφώνου. Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας προσαρμογέας για υποδοχές ήχου ¼ ιντσών.

Προκειμένου τα ακουστικά να προφυλάσσονται κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση, παρέχονται με σκληρή θήκη μεταφοράς.