Στην έκθεση IFA 2017 η Razer αποκάλυψε το πρώτο της παραμετροποιήσιμο  gaming ποντίκι, το Razer Basilisk. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για gamers που παίζουν παιχνίδια πρώτου προσώπου (First Person Shooters), το Basilisk προσφέρει αρκετούς τρόπους για να το φέρεις στα μέτρα σου, όπως για παράδειγμα ο τροχός κύλισης τον οποίο μπορείς να ρυθμίσεις να είναι πιο σφιχτός ή πιο χαλαρός, ανάλογα τις προτιμήσεις σου.

Το ποντίκι έχει 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα ενώ διαθέτει και ένα αφαιρούμενο πλήκτρο στο πλάι σε 2 μεγέθη, ανάλογα το μέγεθος του χεριού σου. Το πλαινό πλήκτρο μπορεί επίσης να προγραμματιστεί να εκτελεί όποια εντολή θέλεις αν και από τη Razer έχει αρχικά ρυθμιστεί να μεταβάλλει την ευαισθησία του ποντικιού.

Φυσικά, μαζί με όλες τις δυνατότητες παραμετροποίησης, το Razer Basilisk, είναι και ένα κορυφαίο ποντίκι. Εξοπλισμένο με οπτικό αισθητήρα 5G (ο ίδιος αισθητήρας που έχουν τα DeathAdder Elite και Lancehead) και δυνατότητα ρύθμισης έως και τα 16000 DPI. Σύμφωνα με τη Razer, τα πλήκτρα έχουν τεράστια ανθεκτικότητα 50 εκατομμυρίων click ενώ εντυπωσιακός είναι και ο προσαρμόσιμος φωτισμός που δανείζεται από το Razer Chroma.

Το Basilisk θα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμο στην αγορά με τιμή κοντά στα €70.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017