Στη MediaMarkt, ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να παρέχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι αφού η νέα μας συνεργασία με τα Public στην κατηγορία των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και των τηλεοράσεων μας πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά προς αυτόν, εκτοξεύοντας την εμπειρία των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται -τόσο online όσο και στα φυσικά μας καταστήματα- σε άλλα επίπεδα. Αφού τώρα, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε μίας ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων συνδυασμένης με μία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Συγκεκριμένα:

Προσφέρουμε τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές

Τώρα εξασφαλίζουμε στο σύνολο του δικτύου φυσικών και online καταστημάτων μας τις ίδιες, ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές σε όλες τις μικρές & μεγάλες οικιακές συσκευές και τις τηλεοράσεις.

Public MediaMarkt Synergasia 01 MM

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα με περισσότερες από 10.000 επιλογές σε οικιακές συσκευές & τηλεοράσεις

Μέσω αυτής της συνεργασίας, προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία από χιλιάδες προϊόντα οικιακών συσκευών από επώνυμα brands. Παράλληλα, αναβαθμίζουμε τα 13 καταστήματα MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς», προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Μάλιστα, για το διάστημα 6-9 Απριλίου, στα ανανεωμένα καταστήματα Public-MediaMarkt στη Λ. Συγγρού και στο Μαρούσι εξασφαλίσαμε για τους καταναλωτές προσφορές -20% σε όλα τα προϊόντα!

Δημιουργούμε μια εξειδικευμένη ομάδα σε 13 «Νέας Γενιάς» καταστήματα

Συνδυάζοντας τα 20 χρόνια εμπειρίας μας και τα 18 χρόνια των Public, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στο κομμάτι της τεχνογνωσίας. Διαθέτοντας πάνω από 2.000 εργαζομένους στο σύνολο του δικτύου μας και παρέχοντάς τους πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης, δημιουργούμε μια κορυφαία ομάδα από ειδικούς που προσφέρουν μία βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση καλύπτοντας κάθε ανάγκη για τις κατηγορίες των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων.

Public MediaMarkt Synergasia 02 MM

Ακόμα περισσότερες ευέλικτες επιλογές σε τρόπους πληρωμής

Θέτοντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, προσφέρουμε νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής! Σε αυτούς περιλαμβάνονται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna, αλλά και η δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας «Άνετα».

Μέσω της νέας συνεργασίας μας με τα Public δίνουμε περισσότερες δυνατότητες στους καταναλωτές να δημιουργήσουν ένα σπίτι όπως το έχουν φανταστεί!