Το καλοκαίρι συνήθως «φορτώνουμε» τα ψυγεία και τους καταψύκτες του νοικοκυριού μας λίγο παραπάνω, καθώς τα τρόφιμα χρειάζονται τη δροσιά τους, ώστε να μείνουν φρέσκα για αρκετό καιρό.

Ειδικά οι ψυγειοκαταψύκτες, που τα συνδυάζουν όλα και μπορούν να συντηρήσουν τις τροφές αναλλοίωτες ως και για μήνες, μας λύνουν τα χέρια. Πώς θα διαλέξεις τον κατάλληλο; Πάμε να δούμε μερικές χρήσιμες προτάσεις!

Ο οικογενειακός!

Αν ψάχνεις ψυγειοκαταψύκτη που να καλύπτει 100% τις ανάγκες κάθε οικογένειας, αυτός είναι ο RB33N300NSA/EF της Samsung. Συνδυάζει μοντέρνο σχέδιο με σύστημα All Around Cooling και τεχνολογία No Frost, που κάνουν την απόψυξη… παρελθόν συνδυάζοντας χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη αξιοπιστία.

Ο «έξυπνος»!

Εξίσου ανθεκτικός ο Morris R71323CAP, με δύο ανεξάρτητα συστήματα ψύξης, χάρη στην τεχνολογία Multi Cooling, και συντήρηση φρούτων και λαχανικών για πολλές ημέρες, χάρη στην τεχνολογία MaxiFresh Preserver. Μα το πιο εντυπωσιακό είναι ο χώρος ημικατάψυξης, που διαμορφώνει τις ιδανικές συνθήκες για «απαιτητικά» τρόφιμα, όπως ψάρια και νωπά κρέατα.

Ο κομψός αλλά αποτελεσματικός!

Στυλάτος και διακριτικός αλλά απόλυτα λειτουργικός ο ψυγειοκαταψύκτης GBB72PZDFN της LG διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και έξυπνη διάταξη. Μπορεί να διατηρήσει φρέσκα φρούτα και λαχανικά λειτουργώντας αθόρυβα, ενώ έχει τις κατάλληλες υποδοχές για μεγάλα και ψηλά επιδόρπια, όπως τούρτες και ογκώδη κέικ. Χάρη στην εφαρμογή LG SmartThinQ έχεις τη δυνατότητα να τον ρυθμίσεις εξ αποστάσεως!

Ζήσε smart με ψυγειοκαταψύκτες που φέρνουν την τεχνολογία στην κουζίνα σου!