Ο υπερσύγχρονος ψυγειοκαταψύκτης της LG GBB60NSYQE είναι γεγονός! Προσφέρει εντυπωσιακή ανθεκτικότητα 20 ετών αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χάρη στην ενεργειακή κλάση Α+++ – 20%, ενώ χάρη στις τελευταίας λέξης τεχνολογίες του, όλα τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα.

LG GBB60NSYQE

Ο ψυγειοκαταψύκτης της LG αποτελεί μία σίγουρη επιλογή, αν σκοπεύεις να αλλάξεις το παλαιότερο ψυγείο που έχεις στην κουζίνα, αφού πέρα από την υψηλή ενεργειακή κλάση, είναι εξοπλισμένος με την προηγμένη τεχνολογία Centum. Η συγκεκριμένη τεχνολογία υπόσχεται κορυφαία απόδοση ενώ ταυτόχρονα ο γραμμικός συμπιεστής Inverter, έχει δοκιμαστεί σε κύκλο ζωής 20 ετών, από το παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο δοκιμών VDE.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ψυγειοκαταψύκτη είναι το συρτάρι Fresh Balancer το οποίο διαθέτει ένα ειδικό διακόπτη όπου μπορείς να ρυθμίσεις τη βέλτιστη υγρασία τόσο για τα φρούτα όσο και για τα λαχανικά. Επίσης, με το συρτάρι Fresh Converter θα μπορείς να ορίσεις τη σωστή θερμοκρασία των τροφίμων που έχεις αποθηκεύσει, ώστε να μένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ το σύστημα ψύξης NatureFresh κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα ομοιόμορφα, χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, την έως 76% καλύτερη κυκλοφορία αέρα σε σύγκριση με τα συστήματα semi No Frost.

LG GBB60NSYQE

Ακόμη και αν έχεις μεγάλα αντικείμενα, το αναδιπλούμενο ράφι στο επάνω μέρος της συντήρησης, σου δίνει όλο το χώρο που θα χρειαστείς ενώ όλα τα κατεψυγμένα μεγάλου όγκου, θα χωρέσουν με ευκολία στο μεγάλο συρτάρι της κατάψυξης. Με συνολική χωρητικότητα συντήρησης στα 250 λίτρα και 93 λίτρα στην κατάψυξη, θα καλύψει με άνεση όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας ενώ η ετήσια κατανάλωση ενέργειας στις 143 kWh, μαρτυρά τον ιδιαίτερα οικονομικό του χαρακτήρα, κάτι που γίνεται φανερό από τους πρώτους λογαριασμούς ρεύματος.

Δες τον ψυγειοκαταψύκτη