Ετοιμάσου να γίνεις ξανά samurai με τα παιχνίδια Nioh και Nioh 2! Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν σε remastered εκδοχές για το PS5 απολύτως αναβαθμισμένα, για να ανταποκρίνονται στα στάνταρ ποιότητας της next-gen κονσόλας.

Όπως ανακοίνωσε η Sony μέσω του PlayStation Blog, στις 5 Φεβρουαρίου 2021 θα κυκλοφορήσουν 3 διαφορετικές remastered εκδόσεις των τίτλων της σειράς. Στις αρχές Φεβρουαρίου θα μπορείς να αποκτήσεις για το PlayStation 5 τα Nioh Remastered – The Complete EditionNioh 2 Remastered – The Complete Edition και The Nioh Collection. Οι δύο πρώτοι τίτλοι περιλαμβάνουν ολόκληρο το εκάστοτε παιχνίδι, μαζί με τα DLC, ενώ το The Nioh Collection περιλαμβάνει σε ένα πακέτο το πλήρες σετ παιχνιδιών και DLC της σειράς.

Ως remaster εκδόσεις, η ποιότητα της εικόνας και του gameplay θα είναι σημαντικά βελτιωμένη. Και τα δύο παιχνίδια θα παίζουν σε ανάλυση 4Κ Ultra HD και με ταχύτητα έως και 120fps. Βελτιωμένη θα είναι και η ταχύτητα που φορτώνει το παιχνίδι αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στην ταχύτητα του δίσκου του PS5 και λιγότερο στις βελτιώσεις για τη remaster έκδοση.

Αν έχεις ήδη το Nioh 2 για το PlayStation 4 σου έχουμε κι άλλα καλά νέα: Αποκτώντας το PS5 θα μπορείς να κάνεις δική σου τη remaster έκδοση του Nioh 2, με όλες τις βελτιώσεις που αναφέραμε παραπάνω, εντελώς δωρεάν στη νέα σου κονσόλα. Αυτό δεν περιλαμβάνει όλα τα DLC, παρά μόνο όσα έχεις ήδη αποκτήσει. Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν η Sony ετοιμάζει παρόμοια αναβάθμιση και για το πρώτο Nioh.

Για όσους δεν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν ακόμα στο PS5, το Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει η Nioh 2 – The Complete Edition για το PS4. Οπότε όλα τα περιεχόμενα του δεύτερου παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα σε μία κυκλοφορία, για τους gamers που δεν έχουν παίξει ακόμα το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Επιπλέον η Sony ανακοίνωσε πως στις 17 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τρίτο και τελευταίο DLC για το Nioh 2, με τίτλο «The First Samurai».

Απόκτησε κι εσύ το PS5, για να μπορείς να απολαύσεις κορυφαία παιχνίδια, όπως η σειρά Nioh Remastered, σε ποιότητα 4K και με ανανέωση 120fps.