Τα οικογενειακά παιχνίδια αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους διασκέδασης, με τη Sony να θέλει να μεταφέρει την εμπειρία αυτή και στο PlayStation 4 με τη νέα αποκλειστική σειρά παιχνιδιών PS4 PlayLink.

Για πρώτη φορά ο κάτοχος ενός PS4 έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το smartphone ή το tablet του σε χειριστήριο του PS4, ανακαλύπτωντας έτσι ένα νέο τρόπο παιχνιδιού που μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Το τεράστιο πλεονέκτημα της σειράς PlayLink αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταγλωτιστεί στα ελληνικά, φέρνοντας για ακόμα μια φορά το παιχνίδι στη γλώσσα σου. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ταχύτατα κουίζ, απίστευτα mini games αλλά και στιγμές αγωνίας, παντα στα ελληνικά.

Διάβασε επίσης: Το Ataribox είναι πιο κοντά από ποτέ

Οι διαθέσιμοι τίτλοι της σειράς είναι τα παιχνίδια That’s You!, Η Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power), Frantics και το θρίλερ Hidden Agenda.

Το That’s You!, το οποίο αναμένεται να αναβαθμιστεί εντός των επόμενων εβδομάδων (*update) ώστε να υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα, αποτελεί ένα άκρως διασκεδαστικό κουίζ, σε ρίχνει στη μάχη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αποκαλύπτει τι πραγματικά σκέφτεται ο ένας για τον άλλον. Σε παρόμοιο στυλ είναι και το παιχνίδι Η Γνώση είναι Δύναμη ενώ το Hidden Agenda πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείς να διαμορφώσεις εσύ ο ίδιος την ιστορία.

Τέλος το Frantics διαθέτει 15 θεότρελα μίνι παιχνίδια για έως τέσσερις παίκτες, στα οποία ο χρήστης καλείται να δοκιμαστεί σε μάχες αρένας με φρενήρη δράση αλλά και σε απαιτητικά παιχνίδια στρατηγικής.

Για όσους δεν είναι κάτοχοι PlayStation 4, η Sony κυκλοφορεί ένα ειδικό bundle στο οποίο περιλαμβάνεται η κονσόλα μαζί με τα 3 παιχνίδια του PlayLink.

*Update 25/03 – Πλέον το That’s You είναι και αυτό μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά έπειτα από σχετική αναβάθμιση.