Η νέα ταινία της Marvel Avengers: Endgame με κεντρικούς ήρωες τους γνωστούς Εκδικητές, φτάνει τελικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Απριλίου, και από σήμερα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση με βάση το trailer που κυκλοφόρησε η Disney.

Με τίτλο Avengers: Endgame, στο trailer βλέπουμε τους εναπομείναντες υπερήρωες να συνειδητοποιούν τη ζημιά που προκάλεσε ο Thanos στο Infinity War. Στο trailer εμφανίζονται μόνο υπερήρωες που «γλύτωσαν» από το gauntlet του Thanos ενώ για τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν μερικούς από αυτούς, η συγκεκριμένη ταινία ίσως αποτελέσει την τελευταία τους παρουσία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Οι φήμες αναφέρουν ότι μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Chris Evans που βρίσκεται πίσω από τον Captain America ενώ άλλες φήμες αναφέρουν ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τον Robert Downey Junio ή αλλιώς τον Iron Man.

Σε κάθε περίπτωση, το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που μας κρατά παρέα τα τελευταία 10 χρόνια, θα φτάσει σε ένα πρώτο κλείσιμο του κύκλου του τον Απρίλιο, αν και τον Ιούλιο ακολουθεί η επόμενη ταινία του Spider-Man με τίτλο Far From Home.