Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση στο χώρο των smartphones ίσως ανήκει στην OnePlus, με τα αποκαλυπτήρια της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας να υπολογίζονται για τον επόμενο μήνα. Με πιθανή ονομασία OnePlus 6, ήδη η συσκευή έχει δημιουργήσει αρκετή συζήτηση γύρω από το όνομά της εξαιτίας της εγκοπής (notch) που θα φέρει στην κορυφή της οθόνης, και η οποία έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από τους φίλους της εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση το OnePlus 6 αναμένεται να διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας το κόστος τους άκρως ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλα κορυφαία android smartphones, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με όλα τα μοντέλα της εταιρείας.

Πάντως ήδη από σήμερα, η OnePlus έχει ξεκινήσει να «χτίζει» το hype γύρω από τη συσκευή, δημοσιεύοντας το πρώτο teaser στο λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram, και το οποίο εκτός από τον αριθμό 6, εμφανίζεται η αναφορά σε «ανάγκη για μεγαλύτερη ταχύτητα». Το μήνυμα που συνοδεύει το post στο Instagram απευθύνεται στους καταναλωτές τους οποίους προτρέπει «να προετοιμαστούν», χωρίς βεβαίως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.