Πριν ένα χρόνο, η Samsung ανακοίνωνε ότι εργάζονταν πάνω στο πρώτο της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο όπως μάθαμε αργότερα ήταν το Galaxy Fold.

Ένα χρόνο μετά, και πάλι στον ίδιο χώρο, στο ετήσιο συνέδριο για προγραμματιστές που διοργανώνει η νοτιοκορεατική εταιρεία, μαθαίνουμε ότι η δεύτερη σχετική συσκευή δεν είναι μακρυά, καθώς και ότι αυτή θα έχει σημαντικά διαφορετικό σχεδιασμό. Στο βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της κεντρικής παρουσίασης, η Samsung έδειξε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την οθόνη ενός μελλοντικού της smartphone το οποίο θα διαθέτει clamshell σχεδιασμό και το οποίο θα διπλώνει όπως το Motorola RAZR.

Με τον τρόπο αυτό, οι διαστάσεις του smartphone διατηρούνται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ενώ η οθόνη γίνεται αρκετά μεγάλη όταν είναι πλήρως ανοιχτή, χωρίς να γνωρίζουμε όμως τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Αυτό αναμένεται να γίνει τον επόμενο χρόνο, ίσως και κατά τη διάρκεια της MWC 2020 ενώ η ίδια η Samsung ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ακόμα κάτι περισσότερο να μοιραστεί μαζί μας.