Το Razer Turret αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις στο χώρο του gaming για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το συνδυασμό πληκτρολογίου και ποντικιού.

Την επιτυχημένη αυτή συνταγή θέλει να φέρει η Razer και στο Xbox One το οποίο πρόσφατα αναβαθμίστηκε και είναι σε θέση να υποστηρίζει τη χρήση των περιφερειακών αυτών με συγκεκριμένα παιχνίδια. Το Turret for Xbox One είναι η πρόταση της εταιρείας για τη δημοφιλή κονσόλα της Microsoft, η οποία πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της CES 2019 στις αρχές του 2019.

Διάβασε επίσης: Το Nintendo Switch πουλάει περισσότερο από τα PlayStation και XBOX One

Η εταιρεία μας δίνει μια πρώτη γεύση από το συνδυασμό αυτό, ο οποίος θα φέρει και μια ειδική βάση η οποία αποκαλείπτεται πίσω από το πληκτρολόγιο και προορίζεται για χρήση με το ποντίκι. Με τον τρόπο αυτό ο gamer μπορεί να χρησιμοποιεί και το πληκτρολόγιο αλλά και το ποντίκι χωρίς τη χρήση γραφείου.

Φυσικά όπως γνωρίζουμε, τα περισσότερα ασύματα και ενσύρματα usb ποντίκια και πληκτρολόγιο θα είναι συμβατά με το Xbox One όμως η Razer έχει μερικούς άσσους στο μανίκι της τους οποίους θα αποκαλύψει σύντομα.