Μια πρώτη γεύση από το νέο της κορυφαίο smartphone, του Honor View 20, έδωσε αυτή την εβδομάδα η κινέζικη εταιρεία σε μερίδα του τύπου.

Το Honor View 20 αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της κινεζικής εταιρείας για το 2019, όχι  μόνο εξαιτίας της όμορφής του εμφάνισης αλλά κυρίως λόγω των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Σ’ αυτά ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη του που αν και δε γνωρίζουμε πόσο ιντσών είναι, από τις πρώτες αναφορές μπορούμε να δούμε ότι διαθέτει ελάχιστα περιθώρια κάτω από την οθόνη. Για το λόγο αυτό, η Selfie κάμερα είναι τοποθετημένη πίσω από την οθόνη, με μια μικρή οπή να ξεχωρίζει στο άνω αριστερό μέρος της οθόνης, σε αντίθεση με το Notch που και η Honor είχε χρησιμοποιήσει σε παλαιότερα μοντέλα της.

Το δεύτερο σημαντικό τεχνικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο View 20 είναι η κύρια κάμερά του των 48MP, κατασκευής Sony, ικανός να πραγματοποιήσει κορυφαίες λήψεις όχι μόνο σε φωτεινά σημεία αλλά και σε σκοτεινά. Μάλιστα σύμφωνα με την Honor, τα αποτελέσματα κάθε λήψης μπορούν να συγκριθούν με αυτά μιας DSLR κάμερας.

Πολλά περισσότερα έχουμε να μάθουμε για τη συσκευή, κάτι που θα γίνει εφικτό στο ευρωπαικό ντεμπούτο το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιανουαρίου στο Παρίσι.