Μέσα από μια φωτογραφία που διέρρευσε από αξιόπιστη πηγή, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επόμενο κορυφαίο της Sony Xperia XZ3 το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο, στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2018.

Η φωτογραφία φανερώνει το σχεδιασμό του smartphone όχι μόνο στο εμπρόσθιο αλλά και στο πίσω μέρος, ο οποίος είναι παρόμοιος με το Xperia XZ2 που παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη πριν μερικούς μήνες. Αυτός διακρίνεται για μικρότερα -σε σχέση με το παρελθόν- περιθώρια πάνω και κάτω από την οθόνη, αλλά και την παρουσία γυαλιού στο πίσω μέρος.

Το Xperia XZ3 όπως είναι η επικρατέστερη ονομασία του, δε θα διαθέτει ούτε αυτή τη φορά διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, μια αμφιλεγόμενη απόφαση της Sony όταν όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές smartphone έχουν προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση όχι μόνο για τις ναυαρχίδες τους αλλά και για τα smartphones που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση FHD+, Snapdragon 845 CPU, 6GB of RAM, και πιθανότατα 128GB αποθηκευτικό χώρο.