Η σημαντικότερη κυκλοφορία της Sony για το 2016 μαζί με το PlayStation VR πλησιάζει και δεν είναι άλλη από τη νέα κονσόλα της εταιρείας, το PlayStation 4 Pro.

Έχοντας ανακοινωθεί ήδη από τον προηγούμενο μήνα, το PS4 Pro θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα, φέρνοντας αρκετά καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του, το PS4 αφού θα είναι σε θέση να αναπαράγει παιχνίδια ακόμα και στην 4K ανάλυση. Κάνοντας την αναμονή μεγαλύτερη, ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από το κουτί της κονσόλας διέρρευσε στην ιστοσελίδα Reddit. Αυτό έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τα κουτιά των PlayStation 4 και PlayStation 4 Slim ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει μια μεγάλη φωτογραφία από το παιχνίδι Call of Duty: Infinite Warfare, την άλλη μεγάλη κυκλοφορία του Νοεμβρίου που υποστηρίζει πλήρως το PS4 Pro. Κάτω από τη φωτογραφία υπάρχει ένα μεγάλο μήνυμα που αναγράφει “Κόσμοι παιχνιδιών που ζωντανεύουν” ενώ στις σημειώσεις, γίνεται αναφορά για τα εντυπωσιακά γραφικά που προσφέρει η νέα κονσόλα αλλά και τη συμβατότητα που διαθέτει με όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4.

lhdo8w7

Όπως έχει ανακοινώσει η Sony, το PS4 Pro έχει διπλάσιες επιδόσεις σε ότι αφορά τη GPU ενώ οι δημιουργοί παιχνιδιών του PS4 μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του κυκλοφορώντας ένα patch για κάθε παιχνίδι τους.