Στο Βερολίνο και την έκθεση τεχνολογίας IFA 2017 θα δούμε αρκετά νέα smartphones, και ένα από αυτά θα είναι το Sony Xperia XZ1, το νέο κορυφαίο smartphone της Sony.

Πάντως όσοι περιμένουν με αγωνία την παρουσίαση της 31ης Αυγούστου όταν και θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της συσκευής -και όχι μόνο-, μπορούν από σήμερα να δουν την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής με βάση την τελευταία διαρροή. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν φανερώνουν την εξωτερική εμφάνιση του Xperia XZ1 όπου και βλέπουμε την Ιαπωνική εταιρεία να εξακολουθεί να στηρίζεται στο σχεδιασμό Omnibalance, χωρίς μεγάλες αλλαγές από τα προηγούμενα μοντέλα.

Διάβασε επίσης: Έχουν αρχίσει και επίσημα οι προπαραγγελίες για το Samsung Note 8

Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα, πιθανότατα στα 19MP ενώ δίπλα στο flash υπάρχει το laser autofocus και το λογότυπο τους NFC. Βλέπουμε ακόμα το χαρακτηριστικό πλήκτρο στη δεξιά πλευρά όπου λειτουργεί και ως αναγνώστης δακτυλικου αποτυπώματος.  Παράλληλα με το Xperia XZ1, η Sony αναμένεται να παρουσιάσει και το μικρότερο αδερφάκι του, το Xperia XZ1 Compact, ακολουθώντας τη συνταγή των κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών σε πολύ μικρές διαστάσεις συσκευής, κάτι που δε συνηθίζεται γενικά από τους κατασκευαστές.