Στα μέσα Οκτωβρίου η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο κορυφαίο της smartphone, το Huawei Mate 10, όμως από σήμερα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ιδέα για την εξωτερική του εμφάνιση η οποία θα είναι εντυπωσιακή.

Με βάση renders που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα Weibo, μπορούμε να δούμε αρχικά την εκπληκτική οθόνη 6.1 ιντσών της συσκευής, η οποία θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια, με την οθόνη να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το εμπρόσθιο μέρος. Η ανάλυση του Mate 10 σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι Quad HD ενώ τα renders αποκαλύπτουν και το δεύτερο δυνατό χαρτί της συσκευής, τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος για την οποία η Huawei έχει συνεργαστεί με τη Leica. Κάτω ακριβώς από τις οθόνες υπάρχει ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ στο εσωτερικό περιμένουμε να δούμε για πρώτη φορά το Kirin 970, το κορυφαίο SoC που κατασκευάζει η ίδια η Huawei.

Άλλες πληροφορίες φέρνουν τη μνήμη να φτάνει στα 6GB και τον αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Η μπαταρία αναμενόμενα θα έχει μεγάλη χωρητικότητα, με τις πηγές να αναφέρουν τα 4.000mAh.