Οθόνες υψηλών επιδόσεων για gamers κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στην αγορά, με την πρόταση της Acer Predator X27 να αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις.

Με τιμή αναμενόμενα αρκετά υψηλή αφού αυτή ακουμπάει τα $2000, η οθόνη της Acer στηρίζεαι στην τεχνολογία G-Sync HDR της Nvidia και υποστηρίζει μέγιστη φωτεινόττηα 1000nits αλλά και υψηλό ρυθμό ανανέωσωης 144Hz.

Διάβασε επίσης: Το YouTube Music ήρθε να ανταγωνιστεί τα Spotify και Apple Music

Χρησιμοποιεί πάνελ της AU Optronics με τεχνολογία Quantum Dot η οποίαπροσφέρεται 384 ζώνες οπίσθιου φωτισμού LED.  Η 4K ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη των 27 ιντσών της Acer διαθέτει ακόμα ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz αλλά και φωτεινόττηα 600nits που στη μέγιστη ρύθμιση αγγίζει τα 1000nits.

Επιπλέον προσφέρεται full 10-bit υποστήριξη καθώς και υποστήριξη στο χρωματικό πρότυπο DCI-P3 για μέγιστη χρωματική ακρίβεια ενώ ο χρόνος απόκρισης είναι 4ms.

Για την ώρα, η Acer θα διαθέσει τη νέα της οθόνη αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας ξεκινήσει μια περίοδο προπαραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος newgg. Η διάθεσή της στην αγορά θα πραμγματοποιηθεί από την 1η Ιουναίου.