Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα (αν όχι το μοναδικό) που μπορεί κάποιος να καταλογίσει στα smartphones, είναι αναμφίβολα αυτό της διάρκειας της μπαταρίας τους. 

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις τα ρίχνουμε όλα στην εταιρεία που έφτιαξε το κινητό. Αν αναλογιστούμε όμως ότι τα smartphones πιάνουν “φωτιά” στα χέρια μας από την πολλή χρήση θα συνειδητοποιήσουμε πως μάλλον πρόκειται για λογική συνέπεια και όχι παράλογη δυσλειτουργία.Το πρόβλημα βέβαια γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης φόρτισης. Σκέψου για παράδειγμα να είσαι διακοπές και να ξεμείνεις από μπαταρία σε μία απομακρυσμένη παραλία ή σε ένα μέρος που βρίσκεσαι για πρώτη φορά και δεν ξέρεις ακριβώς πως να γυρίσεις.Γιατί λοιπόν να αγχώνεσαι και να περιορίζεσαι, μην τυχόν και ξεμείνεις από μπαταρία, όταν υπάρχει απλή και εύκολη λύση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

 Μάλιστα ενώ είναι ιδιαίτερα πρακτική, δεν είναι ούτε ακριβή, ούτε απαιτητική!

 Μιλάμε φυσικά για τις Power Banks (δηλαδή τις φορητές συσκευές φόρτισης)!

 

Τι είναι η φορητή συσκευή φόρτισης;

 Καλά δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός​ επιστήμονας για να αντιληφθείς πως πρόκειται για συσκευή που φορτίζει το κινητό σου χωρίς να απαιτείται σύνδεση με πρίζα.

Τι απαιτείται;

Να έχεις​ μαζί σου​ φορτισμένη τη φορητή συσκευή η οποία θα παρέχει αυτόνομη φόρτιση στο κινητό σου.

 Πόσο φορτίζει το κινητό μου μία τέτοια συσκευή;

 Ανάλογα. Κοιτώντας την μπαταρία του Smartphone σου, θα δεις πάνω να αναγράφει τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε mAH. Αντίστοιχα στα τεχνικά χαρακτηριστικά της φορητής συσκευής φόρτισης μπορείς​ να δεις​ τη δική της χωρητικότητα σε mAH, άρα και το “πόσο” μπορεί να φορτίσει το κινητό σου σε μία ώρα ανάγκης.

 Και πόσο κοστίζει;

Και εδώ ανάλογα. Αντιλαμβάνεσαι προφανώς,​ πως όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mAH έχει η φορητή συσκευή φόρτισης, τόσο περισσότερο κοστίζει! Όμως μία καλή πρόταση, είναι αυτή που θα δεις παρακάτω:​

Η Πρότασή μας: 

[sc:product article=1103933]