Μπορεί η κεντρική παρουσίαση της Apple να έκρυβε πολλές hardware ανακοινώσεις όπως τα νέα iPhone, την 5η γενιά του Apple Watch καθώς και το ανανεωμένο βασικό iPad, όμως η εταιρεία είχε πολύ σημαντικές ανακοινώσεις και για τις νέες της υπηρεσίες. Η πιο πολυαναμενόμενη υπηρεσία είναι το Apple TV+, η απάντηση της Apple στο Netflix και το Disney+ στις video streaming υπηρεσίες.

Έτσι το Apple TV+ θα λανσαριστεί επίσημα την 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με τιμή άκρως επιθετική, με την Apple να την έχει ορίσει στα $4,99 και μάλιστα για το οικογενειακό πακέτο. Μάλιστα όσοι προχωρήσουν σε αγορά νέου iPad, iPhone και Apple TV, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Apple TV+ εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Στο πρωτότυπο περιεχόμενο που έχει δημιουργήσει η Apple για την υπηρεσία της και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα, περιλαμβάνεται αρχικά η τηλεοπτική σειρά “The Morning Show” που σηματοδοτεί και την επιστροφή της Jennifer Aniston στην τηλεόραση μετά τα “Φιλαράκια”. Ακόμα ανακοινώθηκε και η σειρά See, πρωταγωνιστής της οποίας είναι ο Jason Momoa που οι περισσότεροι των γνωρίζουν από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Aquaman”.

Επόμενη υπηρεσία της Apple που θα λανσαριστεί σύντομα είναι το Apple Arcade, ή αλλιώς το “netflix για mobile games”, το οποίο καταφθάνει αποκλειστικά σε Apple συσκευές στις 15 Νοεμβρίου με κόστος $4,99. Και αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα στη χώρα μας, με τους χρήστες iPhone, iPad, Apple TV και Mac, να μπορούν μέσω της εφαρμογής να κατεβάσουν πανέμορφα mobile παιχνίδια από τους κορυφαίους του είδους.

Σ’ αυτούς περιλαμβάνεται η Konami με το Frogger in Toy Town, η AnnaPurna με το Sayonara Wild Hearts αλλά και το hinsekai: Into the Depths της Konami. Όσοι έχουν ενδοιασμούς για το αν θα είναι φρόνιμο να προχωρήσουν σε συνδρομή, η Apple τους δίνει την ευκαιρία για δωρεάν πρόσβαση για 1 μήνα.