Η Samsung Hellas έδωσε σήμερα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το λανσάρισμα ολόκληρης της σειράς Samsung Galaxy A, η οποία φέτος εμφανίζεται αρκετά μεγαλύτερη μετά και από την κατάργηση της σειράς Galaxy J.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, το Galaxy A50 έχει ήδη φτάσει στα καταστήματα MediaMarkt με τιμή €379, αποτελώντας μια αρκετά καλή πρόταση στη μεσαία κατηγορία. Ακολουθεί από αυτή την Παρασκευή το Galaxy A40 με τιμή €270 ενώ στα μέσα Μαίου περιμένουμε το A70 το οποίο μοιράζεται αρκετά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά με το A50 όπως τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η τιμή του έχει οριστεί στα €479.

Διάβασε επίσης: Apple & Qualcomm έφτασαν σε διακανονισμό έπειτα την εκδίκαση της πρώτης ημέρας της υπόθεσης.

Οι πιο φθηνές προτάσεις για ολόκληρη τη σειρά είναι το Galaxy A10 με τιμή €169 αλλά και το A20e με €30 παραπάνω, δύο προτάσεις που ικανοποιούν για την όμορφη οθόνη που ενσωματώνουν, με ελάχιστα περιθώρια, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αυτή την κατηγορία τιμή.

Τέλος Μαίου αναμένται να δούμε στα ελληνικά καταστήματα το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Galaxy A80 που ξεχωρίζει αρχικά για την εκπληκτική οθόνη 6.7 ιντσών, η οποία καλύπτει το 94% της πρόσοψης. Αυτό γίνεται εφικτό αρχικά από την απουσία ακουστικού αφού ολόκληρη η οθόνη είναι ακουστικό ενώ το τριπλό σύστημα καμερών είναι μοναδικό για την εταιρεία. Ο λόγος είναι η δυνατότητα περιστροφής που διαθέτει, κάτι που το μετατρέπει από την κύρια κάμερα στη selfie κάμερα με ειδικό μηχανισμό. Η τιμή του για τη χώρα μας έχει οριστεί στα €699.