Κι εκεί που πήγατε να βάλετε το κινητό στην τσέπη, όπως κάνετε μέχρι και εκατό φορές τη μέρα, αυτό γλίστρησε από το χέρι σας και αντί για τη ζεστασιά της φόδρας, γνώρισε τη σκληράδα του πεζοδρομίου. Το συναίσθημα εκνευρισμού και απογοήτευσης διαδέχτηκε το αρχικό σοκ που νιώσατε, όταν σηκώνοντας τη συσκευή διαπιστώσατε τη μεγάλη ρωγμή στο κρύσταλλο της οθόνης.

Εκατοντάδες ευρώ άρχισαν να περνούν από μπροστά σας καθώς σκεφτήκατε το κόστος αντικατάστασης. Και πόσες μέρες θα χρειαστούν; Ακόμα θυμάστε την ιστορία του φίλου σας που έπρεπε να μείνει μια βδομάδα χωρίς κινητό μέχρι να πάρει πίσω το δικό του με αλλαγμένη την οθόνη. Και μόνο που το σκέφτεστε σας λούζει κρύος ιδρώτας…

Ξέρετε κάτι;

Χαλαρώστε!

Πώς θα σας φαινόταν, ας πούμε, να παίρνατε πίσω τη συσκευή σας με ολοκαίνουρια οθόνη σε μόλις 30 λεπτά; Ό,τι κι αν έχει συμβεί σε αυτή, στη Media Markt μπορούμε να το φτιάξουμε και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ χάρη στην υπηρεσία Express Repair για Smartphones.

αλλαγή οθόνης κινητού

Αν λοιπόν η οθόνη του smartphone σας έχει σπάσει, τα χρώματα δε φαίνονται όπως θα έπρεπε ή η λειτουργία αφής έχει πρόβλημα (χρειάζεται επίμονο πάτημα ή δεν ανταποκρίνεται καθόλου) φέρτε τη συσκευή σας στη Media Markt. Θα την εξετάσουμε άμεσα, θα αντικαταστήσουμε τη χαλασμένη οθόνη με μία ολοκαίνουρια της αρεσκείας σας (μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ original οθονών, refurbished ή όχι και ΟΕΜ Α+ υψηλής ποιότητας, ανάλογα το μοντέλο) πραγματοποιώντας επιπρόσθετο έλεγχο για τυχόν άλλες βλάβες ώστε να γνωρίζετε σε τι κατάσταση βρίσκεται η συσκευή σας –και όλα αυτά μέσα σε 30 λεπτά!

ολοκαίνουρια οθόνη σε μόλις 30 λεπτά

Η υπηρεσία Express Repair για Smartphones υποστηρίζει επί του παρόντος τα δημοφιλέστερα μοντέλα Samsung και Apple –ακόμα κι εκείνα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα που θα βρείτε εδώ πάντως, θα είναι έτοιμα προς παραλαβή εντός μόλις τριών ημερών. Όσο για το κόστος αντικατάστασης, ξεκινά από τα 30,99€ ανάλογα με τη συσκευή και τον τύπο οθόνης, καταρρίπτοντας έτσι τον μύθο που ήθελε την αλλαγή της οθόνης να στοιχίζει μια περιουσία!

Οθόνες και όχι μόνο

Η υπηρεσία Express Repair της Media Markt δε μένει όμως μόνο στις οθόνες των smartphones, αφού καλύπτει επιπροσθέτως μπαταρίες smartphones, οθόνες tablets, hardware και software laptop.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη γκάμα υπηρεσιών Express Repair και χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας συσκευές ξέγνοιαστα και χωρίς φόβο! Ό,τι κι αν συμβεί, όποτε κι αν συμβεί, η Media Markt είναι εδώ!