Από πού να το πιάσει κανείς και πού να τελειώσει με το πασίγνωστο παιχνίδι της Niantic, Pokemon GO. Πρώτο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες αλλά και στις προτιμήσεις, ακόμη και μετά από αρκετές εβδομάδες κυκλοφορίας. Στατιστικές και στοιχεία από κάθε digital store όπως Play Store & Apple Store έδειξαν πως ακόμη και αν ο κάτοχος του smartphone δεν έπαιξε αρκετές ώρες, το κατέβασε στο κινητό έστω για να το δοκιμάσει.  Με τους περισσότερους από αυτούς να παίρνουν τους δρόμους στις γειτονιές και να ψάχνουν σπάνια Pokemon και Pokestops, το συγκεκριμένο gadget θα τους χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού πλέον δεν χρειάζεται να κοιτάνε μονίμως την οθόνη του smartphone.

Μιλάμε φυσικά για το Pokemon GO Plus, το μικρό gadget που συνδέεται ασύρματα με το smartphone και “κάθεται” στον καρπό σου σαν ένα smartwatch.  Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως Survival Kit για τον κόσμο των Pokemon, άλλοι θα έλεγαν πως πρόκειται για το παλιό κλασσικό farming ενώ υπάρχουν και αυτοί που θα το χρησιμοποιήσουν ως ένα στιλάτο gadget, χωρίς απαραίτητα να το χρησιμοποιούν κάθε ώρα της ημέρας.

Pokemon GO Plus

Το Pokemon GO Plus είναι αρκετά μικρό, με το πάνω μέρος του να μοιάζει αρκετά με αυτό ενός Pokeball και διαθέτει φωτισμό LED & λειτουργία δόνησης για τις ειδοποιήσεις. Κάθε φορά που θα είσαι κοντά σε σημείο ενδιαφέροντος όπως Pokestop ή βρίσκεται κοντά σου ένα Pokemon, αυτό αναβοσβήνει και δονείται. Εσύ με τη σειρά σου πατάς το μοναδικό πλήκτρο του gadget και πιάνεις το Pokemon. Η λειτουργία του πολύ απλή και από τη στιγμή που θα πάρεις το «κολάι» θα πιάνεις Pokemon χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ειδικά εσύ που θέλεις να γίνεις Trainer σε κάποιο Gym, το Pokemon GO Plus είναι το απόλυτο gadget, αφού μιλάμε για ένα παιχνίδι που όσα περισσότερα Pokemon πιάνεις και έχεις στην κατοχή σου, τόσο πιο γρήγορα θα ανέβεις σε Level.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι πέρα από τον καρπό σου μπορείς να το τοποθετήσεις και στη ζώνη σου. Η λειτουργία δόνησης είναι αρκετά δυνατή ώστε να «νιώσεις» την όποια ειδοποίηση. Σε περίπτωση που επιτυχημένα «πιάσεις» το Pokemon, το GO Plus αναβοσβήνει σε διάφορα χρώματα ενώ σε αντίθετη περίπτωση αναβοσβήνει σε κόκκινο χρώμα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν και μπορεί να σε ειδοποιεί για τα Pokemon, δεν υπάρχει τρόπος να σου «μαρτυρήσει» και τον τύπο Pokemon που έχεις μπροστά σου ή να χρησιμοποιήσεις μία διαφορετική Poke Ball, γι’αυτό πρέπει να έχεις το smartphone ετοιμοπόλεμο στην τσέπη γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ένα Mr. Mime ή ένα Articuno μπροστά σου!

Απόκτησέ το