Τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός είναι μάλλον μια «παρεξηγημένη» κατηγορία. Αρκετοί είναι εκείνοι που δεν τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία, αγνοώντας πόσο μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι αποτελεί μια πραγματική all-around ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού, αφού είναι σε θέση να καθαρίσει δάπεδα, έπιπλα, κάθε λογής επιφάνειες – ακόμα και το αυτοκίνητο χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι φορητό και, χάρη στο μικρό μέγεθος και βάρος του, μπορεί να διεισδύσει εκεί που μια τυπική ηλεκτρική σκούπα αδυνατεί.

Θα το χρησιμοποιήσεις σίγουρα για να φτάσεις ψηλά (σε πατάρια και γωνίες) και χαμηλά (κάτω από έπιπλα), να καθαρίσεις στα γρήγορα το τραπέζι και τον καναπέ από ψίχουλα, την κουζίνα, να φρεσκάρεις το σαλόνι του αυτοκινήτου και γενικώς σε κάθε περίπτωση που απαιτεί «ειδική μεταχείριση». Στα παραπάνω πρόσθεσε και την προστασία που σου παρέχει από αλλεργιογόνα, λοιπούς μικροοργανισμούς και βακτήρια και έχεις την πλέον υγιεινή λύση για κάθε χώρο!

Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να ανταποκριθεί και μια ηλεκτρική σκούπα αλλά ένα σκουπάκι είναι πιο βολικό και γρήγορο. Αυτό οφείλεται στη φορητότητα και το μικρό του μέγεθος, κάτι που συμβάλλει επίσης και στην πανεύκολη αποθήκευσή του, αφού η συσκευή πιάνει πολύ λιγότερο χώρο από οποιαδήποτε άλλο είδος σκούπας.

Σε ποιο σκουπάκι όμως αξίζει να επενδύσεις; Πάμε να δούμε τι θα βρεις στη MediaMarkt!

Handheld-Vacuum-Cleaner-01
Black & Decker PV1820L-QW

Το περιστρεφόμενο στόμιο στο σκουπάκι PV1820L-QW της Black & Decker θα κάνει… παιχνιδάκι την πρόσβαση σε κάθε δυσπρόσιτο σημείο. Η δυνατή απορρόφηση που προσφέρει κάνει ακόμα πιο εύκολο τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας ενώ η αυτονομία των 10 λεπτών φτάνει για να μαζέψεις γρήγορα ό,τι προκύψει. Όταν τελειώσεις με το σκούπισμα, μπορείς να πλύνεις τον κάδο με νερό και να τον έχεις πεντακάθαρο για την επόμενη φορά που θα το χρειαστείς.

Black & Decker NVC 220 WC QW

Για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία εμπιστεύσου το Black & Decker NVC 220 WC-QW. Η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει ως τα 12,5 λεπτά, εξασφαλίζοντάς σου μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. Και εδώ έχεις έναν αποσπώμενο πλενόμενο κάδο με χωρητικότητα 0,38l. Μεγάλη ευκολία προσφέρει και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σκουπάκι ζυγίζει μόλις 1,12 κιλά.

Handheld-Vacuum-Cleaner-02

Black & Decker PD1820LF

Το μέγεθος του Black & Decker PD1820LF παραπέμπει σε σκουπάκι αλλά οι δυνατότητές του θυμίζουν ηλεκτρική σκούπα. Το σκουπάκι αυτό θα λέγαμε πως είναι η απόλυτη συσκευή 2-σε-1. Ξεχωρίζει για την μεγάλη χωρητικότητα και αυτονομία του αλλά και για τον σωλήνα που επεκτείνεται και μπορεί να φτάσει παντού χωρίς να χρειάζεται να κρατάς όλη τη συσκευή. Μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο από τα περισσότερα σκουπάκια αλλά σε ανταμείβει με έξτρα δυνατότητες!

Bosch BHN20L

Η κορυφαία αυτονομία σε σκουπάκι ανήκει στο Bosch BHN20L. Το σκουπάκι αυτό προσφέρει μέχρι 45 λεπτά λειτουργίας χάρη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου Bosch που διαθέτει. Οι ίδιες μπαταρίες του επιτρέπουν να φορτίσει πολύ γρήγορα, μόλις 4 με 5 ώρες. Η συσκευή συνοδεύεται και από εξάρτημα για χαραμάδες, που θα διευκολύνει το καθάρισμα σε δύσκολα σημεία.

Black & Decker WDA320J-QW

Ψάχνεις σκουπάκι που να καθαρίζει με την ίδια ευκολία τόσο στερεά όσο και υγρά απορρίμματα; Τότε μόλις το βρήκες, καθώς το μοντέλο WDA320J-QW της Black & Decker προσφέρει ακριβώς αυτό! Επιπλέον το συγκεκριμένο σκουπάκι ζυγίζει μόλις 0,9 κιλά και είναι εργονομικά σχεδιασμένο κάνοντας έτσι τη χρήση του πολύ εύκολη!