Η σειρά POCO από τη Xiaomi δημιουργήθηκε για έναν και μόνο λόγο: για να προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκαν όλα της τα μοντέλα και την ίδια φιλοσοφία περιμένουμε να ακολουθεί και το POCO X3 NFC. Η νεότερη Xiaomi POCO συσκευή αναμένεται να προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά στη mid-range κατηγορία και θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη στα καταστήματα MediaMarkt και το mediamarkt.gr. Ας δούμε, λοιπόν, τι περιμένουμε από αυτό!

Αρχή από το design! Αυτό που κυριαρχεί στην εμφάνιση του POCO X3 NFC είναι το σύστημα της κύριας κάμερας, που αποτελείται από 4 αισθητήρες και ένα flash. Λογικά το σύστημα θα περιλαμβάνει τον κύριο αισθητήρα, έναν ultra-wide και ίσως δούμε επίσης macro φακό και αισθητήρα βάθους, κάτι που συνηθίζει η Xiaomi τελευταία στα smartphone της.

Στην μπροστινή πλευρά έχουμε την οθόνη να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος. Αφού η συσκευή στοχεύει στη μεσαία κατηγορία, το πιθανότερο είναι πως θα διαθέτει ανάλυση FullHD+. Ως προς την οθόνη ξέρουμε ήδη ότι θα έχουμε ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz & 450 nits typical brightness, που θα εξασφαλίζουν πολύ ομαλή πλοήγηση και απολαυστικό gaming. Αυτό που βλέπουμε, επίσης, είναι ότι η selfie κάμερα βρίσκεται εντός της οθόνης. Σε άλλα εξωτερικά γνωρίσματα, μας χαροποιεί το γεγονός ότι το POCO X3 NFC διατηρεί τη θύρα ακουστικών!

Όσον αφορά τα specs, ένα από αυτά είναι σίγουρο: το NFC. Το λέει και το όνομα της συσκευής, άλλωστε. Από πλευράς SoC, η POCO χρησιμοποιεί παραδοσιακά επεξεργαστές Snapdragon της Qualcomm στα διεθνή μοντέλα της, οπότε κάτι τέτοιο περιμένουμε και με τη νέα συσκευή της, που έρχεται σύντομα Ελλάδα.

Για όλα τα νεότερα από την κυκλοφορία του POCO X3 NFC στην ελληνική αγορά μείνε συντονισμένος εδώ! Μόλις το νέο POCO smartphone καταφτάσει, θα σου έχουμε όλες τις πληροφορίες!