Μεγάλη παρουσία θα έχει στην έκθεση IFA η Dell, με την εταιρεία να έχει προγραμματίσει αρκετές παρουσιάσεις νέων προιόντων.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση, η Dell θα αποκαλύψει μια ευρεία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν την πιο εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης όπως το Inspiron 13 7000, ένα 2σε1 σύστημα με μεγάλη οθόνη. Ακόμα, το βραβευμένο XPS 13 αναβαθμίζεται με την τελευταία γενιά των Intel Core επεξεργαστών αλλά και την υπηρεσία Premium Support Plus.

«Βρισκόμαστε αυτή την εβδομάδα στο Βερολίνο για να δείξουμε την ηγετική θέση της Dell στην καινοτομία για τους προσωπικούς υπολογιστές, το gaming και τον τομέα virtual reality» ανέφερε ο Ray Wah, Senior Vice President και General Manager του Dell Consumer and Small Business Product Group. «Από το νέο headset mixed reality έως τους πανέμορφους φορητούς υπολογιστές και τα συστήματα 2-in-1, τα νέα προϊόντα που παρουσιάζουμε στην έκθεση περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο όμορφες σχεδιάσεις με απίστευτη οπτική εμπειρία, εξαιρετικές επιδόσεις και αντίστοιχο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης.»

Από τα προιόντα που θα ξεχωρίσουν ακόμα στον εκθεσιακό χώρο της Dell στην IFA, είναι το Visor, την πρόταση της εταιρείας στα Mixed Reality συστήματα εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας που υποστηρίζουν πλέον τα Windows 10. Με 6 βαθμούς ελευθερίας στον τρισδιάστατο χώρο χωρίς την ανάγκη εξωτερικών καμερών, το Dell Visor έρχεται με ειδικά χειριστήρια τα οποία υποστηρίζουν απτική ανάδραση και διαθέτουν thumb stick.