Η Sony επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες ότι το PlayStation VR θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του έτους που διανύουμε.

Το PS VR θα είναι συμβατό με τα PlayStation Camera και PS Move ώστε να σε βάλει σε ένα μοναδικό κόσμο εικονικής πραγματικότητας που δεν θα ξεκολλάς! Σημαντικό ότι οι κάτοχοι του PlayStation 4 στην Ελλάδα θα μπορούν να βιώσουν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας το PS VR αφού θα λανσαριστεί ταυτόχρονα με Ιαπωνία, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Χριστόφορος Σαραγάς, Senior Marketing & Sales Manager PlayStation Ελλάδας

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες τις οποίες το PlayStation VR θα λανσαριστεί από την πρώτη ημέρα, επιτρέποντας στου Έλληνες gamers να μοιραστούν τις ίδιες εμπειρίες με τα μέλη της μεγαλύτερης gaming κοινότητας για κονσόλες.

Με την κυκλοφορία του PS VR θα υπάρχουν και αντίστοιχοι VR τίτλοι για να αγοράσεις ενώ ήδη 230 κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και ανεξάρτητα studio έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης τίτλων για το PS VR. Έως το τέλος του 2016 αναμένονται περισσότερα από 50 παιχνίδια μεταξύ των οποίων τα : Eagle Flight, EVE: Valkyrie, Headmaster, Rez Infinite, Wayward Sky, RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood και PlayStation VR Worlds.

Το PlayStation VR θα μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και για να βλέπεις βίντεο σε οθόνη που αγγίζει τις 225 ίντσες ενώ θα μπορείς να δεις φωτογραφίες σε 360 μοίρες μέσω του PS4 Media Player.

Επιστροφή Προπαράγγειλε το PS VR