Εάν είσαι μέλος του PlayStation Plus και θέλεις να μάθεις τα δωρεάν παιχνίδια για τον Ιούλιο, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Και για εσένα που είσαι για πρώτη φορά μέλος του PS Plus, από εδώ και στο εξής και όσο διάστημα συνεχίζεις να είσαι μέλος, κάθε μήνα θα έχεις δωρεάν παιχνίδια για να παίξεις στο PS4.

Το PlayStation Plus σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις παιχνίδια τα οποία ενδεχομένως να μην έπαιζες, είτε πρόκειται για indie τίτλους οι οποίοι ξεχωρίζουν είτε για AAA παιχνίδια τα οποία ξέφευγαν από το budget σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάς, πως τα δωρεάν παιχνίδια για το PS Plus είναι διαθέσιμα για τα προσθέσεις στη Βιβλιοθήκη σου, μόνο για ένα μήνα. Φυσικά, παραμένουν διαθέσιμα για download, για όσο καιρό είσαι μέλος του PS Plus.

Διάβασε επίσης: Πλέον μπορείς να πραγματοποιήσεις ανέπαφες συναλλαγές με το smartphone με το Apple Pay να γίνεται διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Ερχόμενοι από ένα δυνατό μήνα, η Sony συνεχίζει να προσφέρει αρκετά αξιόλογα παιχνίδια και για τον Ιούλιο, ειδικά αν είσαι fan του ποδοσφαίρου ή αναπολείς το arcade gaming των 80’s και 90’s. Πρόκειται για τα PES 2019 και Horizon Chase Turbo.

Monthly Games Ιουλίου | PS4

July Games… loading! Έρχονται τα Παιχνίδια του Μήνα, δωρεάν για τα μέλη του PS Plus. Νιώσε τη δύναμη του ποδοσφαίρου με το PES 2019 και απόλαυσε τους fun αγώνες του Horizon Chase Turbo που αποτίει φόρο τιμής στα arcade των 80’s & 90’s. https://bit.ly/2NgN6iU #4ThePlayers

Gepostet von Sony PlayStation Greece am Mittwoch, 26. Juni 2019

 

Τα δύο παιχνίδια του μήνα θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου. Σε περίπτωση που δεν έχεις προσθέσει ακόμη τα προηγούμενα παιχνίδια του Ιουνίου, πρέπει να βιαστείς αφού απομένουν μόλις λίγες ημέρες.

Pro Evolution Soccer 2019

Μπες στον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου με το PES 2019, παίξε στα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του κόσμου και γίνε μέλος των καλύτερων club του ποδοσφαιρικού στερεώματος. Παίξε είτε μόνος είτε με παρέα έως και 4 άτομα, και απόδειξε στους φίλους σου ότι κατέχεις το ποδοσφαιράκι καλύτερα από όλους.

Horizon Chase Turbo

Εάν μεγάλωσες τη δεκαετία του 80 ή του 90 όπου επικρατούσε το arcade gaming με τους μεγάλους μοχλούς και τον ακατάπαυστο ρυθμό παιχνιδιού, μάλλον το Horizon Chase Turbo θα γίνει το αγαπημένο σου παιχνίδι.

Βασισμένο σε κλασσικά παιχνίδια racing όπως τα Outrun, Top Gear και Rush, το Horizon Chase Turbo σκοπεύει να σου προσφέρει μία γλυκιά και ταχύτατη νοσταλγία, για να θυμηθείς και πάλι τα δεκάδες κέρματα που έριχνες στα μηχανήματα των αγαπημένων σου arcade παιχνιδιών, στην προσπάθειά σου να φανεί το δικό σου όνομα στον πίνακα του High Score.