Το PlayStation 4 κυριαρχεί στην αγορά των παιχνιδοκονσολών έχοντας ήδη στη βιβλιοθήκη του κορυφαία παιχνίδια όπως το The Last of Us Remastered και το Uncharted 4. Τα παιχνίδια αυτά αλλά και πολλά άλλα όμως θα μπορέσουν να απολαύσουν οι κάτοχοι PC ακόμα και αν δεν έχουν στην κατοχή τους την κονσόλα, μέσω της υπηρεσίας PlayStation Now.

Όπως ανακοίνωσε η Sony, η υπηρεσία streaming θα προσθέσει σύντομα και πολλά από τα παιχνίδια του PlayStation 4 έτσι ώστε οι κάτοχοι PC να μπορούν να παίξουν κορυφαίους τίτλους  μέσω της τεχνολογίας streaming και με αντίτιμο ένα μηνιαίο κόστος που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, το ίδιο αφορά και τους κατόχους PlayStation 4 αφού και αυτοί θα μπορούν όπως και τώρα να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία και να παίξουν πολλούς από τους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει για την κονσόλα τους, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν κάθε τίτλο ξεχωριστά, κάτι που θα τους κόστιζε πολύ πιο ακριβά. Περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια που θα είναι αρχικά διαθέσιμα, θα ανακοινωθούν σε λίγες εβδομάδες παράλληλα με τις δοκιμές που έχει ξεκινήσει ήδη η Sony.