Πολλές εκπλήξεις έκρυβε το PlayStation Experience, η καθιερωμένη -πλέον- εκδήλωση της Sony κατά την οποία παρουσιάζονται νέες κυκλοφορίες για την κορυφαία παιχνιδοκονσόλα της εταιρείας, το PlayStation 4.

Η αρχή της εκδήλωσης έγινε με ένα νέο επεισόδιο της σειράς Uncharted με τίτλο The Lost Legacy και στο οποίο πρωταγωνιστής δεν είναι ο Nathan Drake. Το Lara Craft GO είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι για smartphones και tablets, με κεντρική ηρωίδα τη Lara Croft, η οποία καλείται να λύσει μια σειρά από γρίφους. Τα γραφικά του παιχνιδιού δείχνουν εντυπωσιακά.

Το Last Of Us Part II είναι ίσως η σημαντικότερη ανακοίνωση της εκδήλωσης, με την κεντρική ηρωίδα την Ellie να επιστρέφει έχοντας μεγαλώσει. Εκτός από το πολύ όμορφο trailer του παιχνιδιού, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή franchise παιχνιδιών του PlayStation, επιστρέφουν για τη νέα γενιά της κονσόλας με νέα επεισόδια όπως το Ace Combat 7, το Street Fighter V – Akuma, το Yakuza Kiwami and Yakuza 6: The Song of Life αλλά και το Wipeout Omega Collection. Άλλοι τίτλοι που ξεχώρισαν ήταν το Marvel vs. Capcom: Infinite, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Destiny: Rise of Iron καθώς και το PaRappa The Rapper Remastered.