Η κυκλοφορία του PlayStation 5 είναι λιγότερο από δύο μήνες μακριά. Από τις 19 Νοεμβρίου 2020 και έπειτα θα μπορείς να απολαύσεις 4K gaming σε ταχύτητες μέχρι και 120fps και με εντυπωσιακά real time ray tracing εφέ. Η τρομερή αυτή ποιότητα εικόνας έρχεται από τη Zen 2 αρχιτεκτονική του επεξεργαστή και την RDNA 2 κάρτα γραφικών που ενσωματώνει η νέα κονσόλα.

Το PS5 θα εξοπλίζεται επίσης με τρομερά γρήγορο SSD, ο οποίος θα μπορεί να φορτώσει τεράστιους κόσμους πολύ γρήγορα. Όλα αυτά τα εντυπωσιακά specs μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για τα next-gen παιχνίδια, που θα κυκλοφορήσουν για το PS5, τα οποία προβλέπεται κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Από τις μελλοντικές κυκλοφορίες ξεχωρίσαμε 5 games, που θέλουμε να ξεκινήσουμε να παίζουμε όσο πιο άμεσα γίνεται!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Στις 19 Νοεμβρίου, μαζί με την κυκλοφορία του PS5, φτάνουν και τα πρώτα παιχνίδια για τη νέα κονσόλα. Το πρώτο στη δική μας λίστα είναι το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Το πρώτο Marvel’s Spider-Man μας άφησε με εξαιρετικές εντυπώσεις και τώρα έχουμε τη συνέχειά του με τον Miles Morales σε ρόλο πρωταγωνιστή!

Cyberpunk 2077

Από τις μελλοντικές κυκλοφορίες, το νούμερο ένα παιχνίδι που περιμένουμε είναι το Cyberpunk 2077. Το νέο παιχνίδι της CD Projekt Red θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο για PlayStation 4Xbox One και PC. Αξίζει όμως να περιμένεις την έκδοση για PS5 (αυτό θα κάνουμε κι εμείς) για τον λόγο που αναφέραμε παραπάνω. Ποιος είναι αυτός; Τα ray traced γραφικά! Ο ανοιχτός κόσμος της Night City είναι γεμάτος με neon φωτισμούς και η πόλη θα δείχνει πιο ρεαλιστική από ποτέ χάρη στο ray tracing. Υπομονή μέχρι το 2021, λοιπόν, όταν το Cyberpunk 2077 θα έρθει στο PlayStation 5.

Demon’s Souls

Το Demon’s Souls έρχεται και αυτό μαζί με την κυκλοφορία του PlayStation 5. Μπορεί να μιλάμε για έναν remake τίτλο αλλά η ανακατασκευή του παιχνιδιού έχει γίνει από την αρχή. Έτσι το κλασικό παιχνίδι από την εποχή του PS3 έρχεται με δραματικά αναβαθμισμένο look, το οποίο φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται στο μέγιστο βαθμό το νέο πανίσχυρο hardware του PS5 και θα εισάγει μια νέα γενιά gamers στον κόσμο του βασιλείου της Boletaria.

Horizon: Forbidden West

Η περιπέτεια της Aloy συνεχίζεται στο Horizon: Forbidden West! Το ήδη υπέροχο Horizon Zero Dawn θα αποκτήσει sequel στο PlayStation 5, το οποίο αναμένεται να έχει ακόμα πιο εντυπωσιακούς κόσμους για να εξερευνήσεις με την ηρωίδα του παιχνιδιού. Το ταξίδι της συνεχίζεται στα δυτικά όπου θα συναντήσει νέες μυστηριώδεις απειλές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά και μόνο που είδαμε το trailer, δεν μπορούμε να περιμένουμε να παίξουμε το νέο PlayStation 5 game στην κονσόλα μας!

Gran Turismo 7

Όταν μιλάμε για racing simulators, το Gran Turismo είναι πάντα στη συζήτηση για το κορυφαίο. Στο PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει η 7η γενιά του παιχνιδιού για την οποία οι πληροφορίες είναι ακόμα πολύ συγκεχυμένες. Στο πρώτο trailer βλέπουμε μόνο μερικά εντυπωσιακά πλάνα αγώνων, τον κύριο χάρτη του παιχνιδιού και ένα μεγάλο πλάνο μέσα από το cockpit ενός αυτοκινήτου. Γνωρίζοντας την ποιότητα των προηγούμενων εκδόσεων είμαστε σίγουροι για την ποιότητα του παιχνιδιού που έρχεται.

Εσύ ποιο PS5 game θα παίξεις πρώτο μόλις αποκτήσεις την κονσόλα;