Λίγο πριν την έναρξη της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, η Sony ανακοινώνει ότι το PlayStation 4 θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό χρώμα και μάλιστα σε αρκετά δελεαστική τιμή.

Συγκεκριμένα για το διάστημα μεταξύ 9 και 17 Ιουνίου, η χρυσαφί έκδοση του PlayStation 4 η οποία είναι η slim έκδοση με δίσκο χωρητικότητας 1TB, θα είναι διαθέσιμη με τιμή $249 αρχικά για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την εμφάνιση της κονσόλας και στην Ευρώπη. Παράλληλα το ίδιο διάστημα όταν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της E3, η Sony θα προχωρήσει σε σημαντικές εκπτώσεις σε παιχνίδια της δημοφιλούς κονσόλας αλλά και σε περιφερειακά της. Κάτι τέτοιο είναι συνήθης πρακτική για την Ιαπωνική εταιρεία τα τελευταία χρόνια μετά το αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η έκθεση από gamers από ολόκληρο τον κόσμο.

Κατά τα άλλα, η Sony ετοιμάζει μια σειρά από εκπλήξεις για την επίσημη παρουσίαση της στα πλαίσια της έκθεσης E3, αν και όπως όλα δείχνουν σ’ αυτές δε θα περιλαμβάνεται κάποια νέα ανακοίνωση hardware.