Όσοι σκέφτονται την αγορά του PlayStation 4 Pro της Sony που χαρίζει 4K εμπειρίες παιχνιδιών, έχουν πλέον μία δεύτερη επιλογή χρώματος πλέον στη διάθεσή τους.

Έτσι η Sony ανακοίνωσε ένα νέο bundle για την κορυφαία της κονσόλα, το οποίο θα περιέχει το πολυαναμενόμενο Destiny 2 αλλά και το PlayStation 4 Pro σε λευκό χρώμα. Η τιμή του έχει οριστεί στα $450 και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το παιχνίδι, στις 6 Σεπτεμβρίου. Η επίστρωση της κονσόλας είναι γυαλιστερή ενώ άσπρο χρώμα έχει και το DualShock 4 χειριστήριο που θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Σε αυτή ακόμα περιλαμβάνεται ένα voucher για πρόσβαση σε ένα ειδικό expansion που θα κυκλοφορήσει για το Destiny 2 αλλά και σε premium ψηφιακό περιεχόμενο.

Διάβασε επίσης: Τα παιχνίδια του PlayStation ερχονται και στο PC

Σε ότι αφορά το expansion pass, σύμφωνα με τη Bungie αυτό θα δίνει πρόσβαση στο Expansion I και II με νέες αποστολές και όπλα καθώς και νέους multiplayer χάρτες. Η έλευση του Destiny στο PlayStation -αφού το πρώτο παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει μόνο για Xbox One-, φέρνει ακόμα νέο περιεχόμενο το οποίο είναι πρώτα διαθέσιμο στην κονσόλα της Sony.