Την επόμενη εβδομάδα, η έκθεση CES ανοίγει τις πύλες της και ήδη οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει να μας δίνουν μια γεύση για το τι να περιμένουμε. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται και η Samsung και συγκεκριμένα το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας στη Μαλαισία, προχωρώντας σε δημοσίευση στο Facebook διαφημιστικής καταχώρησης στην οποία αναφέρει ότι “όλα ξεκινούν με ένα Α. Κρατήστε την αναπνοή σας“. Η συγκεκριμένη καταχώρηση όπως όλα δείχνουν, αναφέρεται στην ανανεωμένη σειρά Samsung Galaxy A η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην CES 2017 και η οποία όπως φαίνεται θα είναι αδιάβροχη.

Δε γνωρίζουμε περισσότερα για τα νέα μοντέλα της σειράς πώς κρίνοντας από την υπάρχουσα σειρά, τα Galaxy A smartphones ξεχωρίζουν για την πολύ καλή τους εμφάνιση, τα αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή τους η οποία τα κατατάσσει στη μεσαία κατηγορία. Αν τελικά επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι κάποια από τα νέα μοντέλα θα είναι αδιάβροχα, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, έρχοντας να αποτελέσει παρόμοια κίνηση την οποία η Samsung ακολούθησε στο Galaxy S7 και στο Galaxy S7 edge.

Η CES 2017 ανοίγει τις πύλες της επίσημα στις 5 Ιανουαρίου όμως η Samsung έχει προγραμματίσει επίσημη παρουσίαση μια ημέρα πριν.