Από την Κορέα, τη χώρα «καταγωγής» της LG, μας έρχεται μια ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Σύμφωνα με το Κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων ETNews, η LG προτίθεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ευρωπαικό έδαφος το LG V30, το νέο μέλος της οικογενείας V20 που η LG κυκλοφορούσε σε περιορισμένες χώρες ανά τον κόσμο.

Φαίνεται όμως πλέον ότι τα σχέδια της εταιρείας αλλάζουν αφού η παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στο τέλος Αυγούστου, όταν και ξεκινά η μεγαλύτερη ευρωπαική έκθεση ηλεκτρονικών ειδκών, η IFA 2017.

Άλλες πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων ETNews αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή της LG γίνεται εξαιτίας μιας άλλης πολύ σημαντικής κυκλοφορίας smartphone τον ίδιο μήνα, του Galaxy Note 8 της Samsung το οποίο όμως θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά. Το LG V30 αναμένεται για μια ακόμη φορά να ξεχωρίζει για την ενσωμάτωση μιας δεύτερης οθόνης στο εμπρόσθιο μέρος στο οποίο εμφανίζονται ειδοποιήσεις, ενώ η κύρια οθόνη του θα στηρίζεται στην OLED τεχνολογία. Νέες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι θα ενσωματώνει το Snapdragon 835, θα διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και ίσως και στο εμπρόσθιο όπως άλλωστε ίσχυε στο V10.