Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η οθόνη αναπτύχθηκε με βάση τα επί σειρά ετών σχόλια από επαγγελματίες στον τομέα των eSport και είναι ιδιαίτερα γρήγορη και ευέλικτη

Η MMD παρουσίασε στην IFA στο Βερολίνο (αίθουσα 22, περίπτερο 101) την ειδική οθόνη Full HD 24 ιντσών για gamer Philips 242G5DJEB. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η οθόνη αναπτύχθηκε με βάση τα επί σειρά ετών σχόλια από επαγγελματίες στον τομέα των eSport και είναι ιδιαίτερα γρήγορη και ευέλικτη.

Η Philips 242G5DJEB έχει ρυθμό σύνθεσης εικόνας 144 Hz και, χάρη στην οθόνη TN, επιτυγχάνει εξαιρετικά σύντομους χρόνους απόκρισης της τάξεως του ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου. Το μειονέκτημα της γρήγορης οθόνης ΤΝ σε σύγκριση με τις πιο αργές οθόνες IPS είναι η περιορισμένη γωνία θέασης, συγκεκριμένα 170 (οριζόντια) ή 160 μοιρών (κάθετα). Η συσκευή συνοδεύεται από μενού με δυνατότητα εξατομίκευσης και ένα ειδικό τηλεχειριστήριο.

Η οθόνη διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LED για ομοιόμορφη φωτεινότητα 350 cd/m². Σύμφωνα με τη Philips, η τυπική αντίθεση ανέρχεται σε 1000:1 και η δυναμική αντίθεση σε 80 εκατ. προς ένα.

 

Διαθέτει θύρες VGA, DVI (Dual-Link, HDCP), HDMI (HDCP) και DisplayPort

Η Philips 242G5DJEB μπορεί να ρυθμιστεί κατά 13 cm στο ύψος, με κλίση από -5 έως +20 μοίρες και δυνατότητα περιστροφής από -65 έως +65 μοίρες. Μάλιστα, χάρη στη λειτουργία Pivot, μπορείτε να γυρίσετε την οθόνη κατά 90 μοίρες και να τη ρυθμίσετε σε κατακόρυφη διάταξη.

 

Η τηλεόραση επίπεδης οθόνης σε μαύρο-κόκκινο χρώμα υποστηρίζει ποικίλες δυνατότητες σύνδεσης. Διαθέτει θύρες VGA, DVI (Dual-Link, HDCP), HDMI (HDCP) και DisplayPort. Επίσης, διαθέτει μια θύρα MHL για την απευθείας σύνδεση των smartphone με λειτουργικό σύστημα Android στην οθόνη και έναν ενσωματωμένο διανομέα USB 3.0 με τέσσερις θύρες για τη σύνδεση και τη φόρτιση περιφερειακών συσκευών.

Η Philips 242G5DJEB διατίθεται άμεσα στο εμπόριο στην τιμή των 390 Ευρώ (ενδεικτική τιμή του κατασκευαστή).

 

 

 

 

Η Philips 242G5DJEB διατίθεται άμεσα στο εμπόριο στην τιμή των 390 Ευρώ (ενδεικτική τιμή του κατασκευαστή).