Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού, το νέο PES 2019 θα βρίσκεται στα καταστήματα και φυσικά στη MediaMarkt.

Συγκεκριμένα, στις 30 Αυγούστου, η Konami θα κυκλοφορήσει το PES 2019, το οποίο έρχεται με υπότιλο «Η Δύναμη του Ποδοσφαίρου». Αν και αυτή η πρώτη ανακοίνωση δεν περιέχει λεπτομέρειες, η Konami κρατά ψηλά τον πήχη του hype αναφέροντας ότι το παιχνίδι «θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη δέσμευση που έχει η Konami προς τους fans της σειράς, φέρνοντας νέα fully-licensed πρωταθλήματα, ομάδες, γήπεδα και φυσικά μια στρατιά από καινούριους Legends».

Διάβασε επίσης: Fortnite και Thanos ενώνουν τις δυνάμεις τους

Στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, φέτος θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριτής Philippe Coutinho της Barcelona ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει ειδική έκδοση David Beckham, με το εξώφυλλο -σε όχι τελική μορφή- να το βλέπετε σ’ αυτό το άρθρο. Αυτή η έκδοση, θα περιλαμβάνει ακόμα όλους τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένουμε από το νέο PES περιλαμβάνεται η υποστήριξη 4K HDR εξαιτίας της μηχανής Enlighten, καθώς και το Visible Fatique το οποίο επηρεάζει την απόδοση και τη συμπεριφορά των παικτών ανάλογα με το πόσους ελιγμούς και κινήσεις κάνουν μέσα στο παιχνίδι.

Ακόμα θα πρέπει να περιμένουμε ρεαλιστικότερες κινήσεις, νέα skills και διαφορετικές επιδόσεις ανά παίκτη.