Μια περίεργη αίτηση για καταχώρηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας κατέθεσε πρόσφατα η Sony, η οποία ίσως κρύβει τον σχεδιασμό του PlayStation 5.

Την αίτηση την οποία ανακάλυψε η ιστοσελίδα LetsGoDigital, περιλαμβάνει τα σχέδια μια αρκετά φουτουριστικής παιχνιδοκονσόλας, στο κέντρο της οποίας δημιουργείται ο λατινικός αριθμός V (5). Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτά αποτελούν και τα τελικά σχέδια του επόμενου PlayStation 5, εντούτοις είναι φανερό ότι η Sony πειραματίζεται με κάτι εντελώς νέο για την επόμενή της κονσόλα αφού υπάρχουν πολλές οπές εξαερισμού ενώ η όλη κατασκευή δείχνει αρκετά ογκώδης.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Spotify προσφέρει 3 μήνες δωρεάν Premium συνδρομή σε όλους τους νέους χρήστες.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, αρκετοί έσπευσαν να παρατηρήσουν πως ίσως η Sony μας έδειξε το devkit του νέου PlayStation και όχι την τελική του έκδοση, με το dev kit να αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία οι δημιουργοί παιχνιδιών μπορούν να αναπτύξουν τα παιχνίδια τους για την κονσόλα.

Όμως η αντίθετη άποψη αναφέρει ότι ποτέ η Sony αλλά ούτε οι ανταγωνιστές της, έχουν προχωρήσει στην καταχώρηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για μια κονσόλα και ειδικά όταν πίσω από την αίτηση βρίσκεται ο Yasuhiro Ootori, Director of Engineering της Ιαπωνικής εταιρείας.

Το σίγουρο πάντως είναι φέτος αναμένεται να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επόμενο PlayStation, με την ίδια τη Sony να έχει ξεκινήσει ήδη να δίνει σημαντικές πληροφορίες.