Σήμερα το βράδυ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Apple, αφού στις 8 η ώρα μμ Ελλάδος, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη φθινοπωρινή παρουσίασή της. Στην παρουσίαση της Apple αναμένεται να δούμε νέες συσκευές & προϊόντα στα οποία μάλλον θα συμπεριλαμβάνεται και το τελευταίας γενιάς iPhone.

Φέτος όμως η παρουσίαση, θα είναι διαθέσιμη πρακτικά για όλους, χωρίς περιορισμούς που ίσχυαν στο παρελθόν, αφού αυτή θα διαθέσιμη και στο YouTube.

Διάβασε επίσης: Τα ασύρματα ακουστικά της Adidas θέλουν να σε κάνουν γρηγορότερο δρομέα.

Η δυνατότητα live streaming μέσω YouTube συνιστά μία μεγάλη αλλαγή στην πολιτική της αμερικάνικης εταιρείας, αφού μέχρι πρόσφατα τα κανάλια από τα οποία μπορούσε να δει κανείς την παρουσίαση ήταν περιορισμένα. Συνήθως η Apple έδινε προτεραιότητα σε Apple TV και Mac υπολογιστές μέσω του Safari browser ενώ σε Windows υπολογιστές ο χρήστης έπρεπε να πλοηγηθεί αποκλειστικά μέσα από τον Edge browser.

H αλλαγή όμως στη δυνατότητα streaming έχει αρχίσει ήδη από πέρυσι αφού η μετάδοση της παρουσίασης των iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR είχε γίνει και από το Twitter ενώ το τελευταίο συνέδριο WWDC πραγματοποιήθηκε από browsers Chrome και Firefox.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν, μπορεί ο καθένας να συντονιστεί από οποιαδήποτε συσκευή ή υπολογιστή, στο επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube για να παρακολουθήσει όλα τα τελευταίας γενιάς προϊόντα.