Η έκθεση Photokina είναι προ τον πυλών και ήδη οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών, έχουν ξεκινήσει τις πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις νέων μοντέλων.

Ένα από τα μοντέλα που παρουσιάζει η Panasonic είναι η GH5, μια κάμερα που ανεβάζει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση και στα 60fps. Ο προκάτοχος της, η GH4 ήταν η πρώτη κάμερα της εταιρείας με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στη 4K ανάλυση και φυσικά η GH5 μπορεί να κάνει λήψη βίντεο και σ’αυτή την ανάλυση αλλά τώρα με διπλάσια καρέ το δευτερόλεπτο.

Ακόμα η Panasonic διαφημίζει burst mode στα 30fps και στην 6K ανάλυση ενώ η υποστήριξη 10-bit βοηθά στη λήψη δισεκατομμυρίων χρωμάτων και όχι εκατομμυρίων όπως σε πολλές άλλες κάμερες. Περνώντας τώρα στην ανάλυση, η GH5 διαθέτει αισθητήρα 18MP 

Η Panasonic GH5 καθυστερεί να κυκλοφορήσει αφού αναμένεται στην αγορά στα μέσα της επόμενης χρονιάς, όμως η εταιρεία ήδη προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 που θα λάβουν χώρα στο Τόκιο. Έτσι ανάμεσα στις ανακοινώσεις, η Panasonic έχει υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι τότε μια οικονομικά προσιτή κάμερα με 32MP αισθητήρα και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην 8K ανάλυση.

Αγόρασέ το