Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρικών καταναλωτικών ειδών στην Ευρώπη, η IFA, πλησιάζει και εκεί αναμένετε να δούμε αρκετά νέα προιόντα, ένα από τα οποία θα είναι το νέο smartphone της LG, το V30.

Κατά την πάγια της τακτική, η LG έχει ξεκινήσει να δημοσιεύει μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας της δημιουργίας και ένα από αυτά, ίσως το σημαντικότερο, είναι η οθόνη του V30. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της LG, το V30 θα διαθέτει για πρώτη φορά οθόνη OLED Fullvision, επεκτείνοντας την παρουσία της συγκεκριμένης τεχνολογίας μετά από το G Flex 2 το 2015 και τα πρόσφατα LG G6 και LG Q6. Οι συγκεκριμένες οθόνες είναι κατάλληλες για χρήση σε VR συστήματα και στις εφαρμογές τους, ένας τομέας που περιλαμβάνεται ανάμεσα στους βασικούς τομείς ανάπτυξης στον κλάδο των smartphone. Η οθόνη του V30 γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει μέγεθος 6 ιντσων και ανάλυση QHD+ (1440 x 2880) παρέχοντας το απόλυτο μαύρο, κάτι που καμία άλλη τεχνολογία δε μπορεί να πρσοφέρει στα smartphones και όχι μόνο.

«Η εξειδίκευση στην τεχνολογία OLED αποτελεί από πολύ καιρό μία βασική κατάκτηση της LG και αυτή η τεχνολογία πάντα εκτιμούσαμε ότι θα δώσει προστιθέμενη αξία στα smartphones», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Με τον ανταγωνισμό στην αγορά των smartphones παγκοσμίως πιο έντονο από ποτέ, θεωρήσαμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεισάγουμε οθόνες OLED στα κινητά προϊόντα μας».

Το V30 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 31 Αυγούστου στο Βερολίνο σε προγραμματισμένη εκδήλωση της LG.