Η Sony συνεχίζει να προσφέρει πολύ καλούς τίτλους δωρεάν μέσω του PS Plus και της καθιερωμένης μηνιαίας προσφοράς δωρεάν παιχνιδιών όχι μόνο για το PlayStation 4 αλλά και για το PlayStation 3 και το PS Vita.

Για αυτό το μήνα, ο άσσος στο μανίκι της Ιαπωνικής εταιρείας δεν είναι άλλο από το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain για το PS4 το οποίο αποτελεί συνέχεια του Ground Zeros όπου και πάλι το είχαμε δει ως προσφορά στο PS Plus τον Ιούνιο του 2015. Μάλιστα το “Phantom Pain αποτελεί και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Metal Gear Solid που αναπτύχθηκε κάτω από την επίβλεψη του δημιουργού της, του Hideo Kojima, πριν αυτός αποχωρήσει οριστικά από την Konami. Ο Οκτώβριος είναι και ο μήνας των αποκριών στις Η.Π.Α και γι’αυτό το σκοπό η Sony προσφέρει το Amnesia Collection, μια συλλογή παιχνιδιών τρόμου που περιλαμβάνει τα Amnesia: The Dark Descent και το A Machine for Pigs.

Από τις 3 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα επιπλέον τα παιχνίδια Hue και Sky Force Anniversary για το PS Vita/PS4, καθώς και τα Hustle Kings, Monster Jam Battelground για τους κατόχους PlayStation 3.