Οι εύκαμπτες οθόνες αναμένεται να κατακτήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, με πολλούς κατασκευαστές να είναι έτοιμοι να τις προσαρμόσουν στα προιόντα τους. Σίγουρα πάντως δεν θα περιμένατε ότι ένας από αυτούς είναι ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας Louis Vuitton ο οποίο πρόσφατα σε επίδειξη μόδας παρουσίασε δύο τσάντες με αντίστοιχες οθόνες.

Η πρώτη διαθέτει μία τέτοια οθόνη ενώ διπλή οθόνη υπάρχει στη δεύτερη τσάντα, τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 1920 x 1440 pixels.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, οι οθόνες εμφάνιζαν φωτογραφίες από τοποθεσίες ανά τον κόσμο ενώ υπήρξε και εμφάνιση ενός internet browser. Για τη γαλλική εταιρεία, οι δύο αυτές τσάντες -που για την ώρα βρίσκονται σε πρωτότυπο στάδιο-, αποτελούν ένα κομμάτι ακόμα στην προσπάθεια σύγκλισης του savoir-faire και της καινοτομίας που επιδιώκει τα τελευταία χρόνια.

Κρίνοντας πάντως από την τιμή των ασύρματων ακουστικών της Louis Vuitton η οποία φτάνει τα $1000, αν τελικά δούμε στην αγορά παρόμοια τσάντα, το κόστος της αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλο.